Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Zonder verplichtingen. Geen betalingsgegevens vereist. We sturen je geen spam, beloofd!
Probeer het nu gratis arrow
Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Bedankt! Je ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere instructies.
Inschrijven voor een opleiding of webinar
We contacteren je snel om je inschrijving te bevestigen.
Inschrijving bevestigen arrow

Connect your community

Met Peepl beheer je onder meer de ledenlijst, agenda, communicatie en financiën binnen je vereniging via je eigen digitaal en sociaal platform. Dat betekent méér tijd voor wat echt telt. Ontdek snel hoe Peepl je efficiënter doet werken.

ledenbeheer

Elk lid heeft een eigen profiel. Als beheerder kies je zelf welke gegevens je van je leden nodig hebt. Leden kunnen op Peepl zelf hun gegevens aanvullen, zodat je zeker bent dat je met recente data werkt.

structuur in de ledenlijst

Voeg leden toe aan (zelf aangemaakte) groepen en functies en filter ze met segmenten. Zo bereik je alleen wie je wil en kan je heel gericht werken.

persoonlijke agenda

Alle leden van je vereniging hebben op Peepl een eenvoudig raadpleegbare en persoonlijke agenda met een overzicht van de geplande vergaderingen, trainingen en activiteiten.
Uitnodiging
15 juni 2017
Teambuilding
Aanwezig
Afwezig
Meer details

aanwezigheden

Leden kunnen met één muisklik inschrijven voor een activiteit, direct vanuit de e-mail of met de app. Beheerders kunnen de aanwezigheidslijsten bekijken waar en wanneer ze die nodig hebben.

gedeelde documenten

Verlies nooit meer een belangrijk document! Maak een gedeelde map om bepaalde documenten te delen met (een deel van) je vereniging. Omdat je bestanden in de cloud staan, kan je er altijd en overal bij.
foto’s
Houd de leukste foto's van je activiteiten bij op Peepl. Deel eenvoudig een fotoalbum op je Peepl-website en/of op Facebook. Ook de vaste fotograaf kan zelf foto's toevoegen. Het is veilig en gemakkelijk!

mail

Peepl staat je toe om al je e-mails, waaronder uitnodigings-, herinnerings- en bevestigingsmails te automatiseren. Zo bespaar je veel tijd en moeite. Bovendien kan je eenvoudig nieuwsbrieven sturen naar je leden.

on the wall

Heb je iets belangrijks te melden aan je hele vereniging? Post dan een (uitgelicht) berichtje op de wall, zo heeft iedereen die bij het inloggen meteen gezien.
module: sms
Met de sms-module van Peepl verstuur je eenvoudig een sms'je naar één, meerdere of alle leden. Gedaan met minutenlang zoeken naar de juiste contacten op je gsm!

polls

Je leden betrekken in belangrijke beslissingen? Dat doe je met polls. Jij stelt een vraag en je leden kunnen stemmen voor hun favoriete keuze. Zo houd je altijd rekening met je leden, wat de betrokkenheid en het vertrouwen verhoogt.

financieel

Via Peepl wordt ook de financiën beheren een fluitje van een cent. In slechts enkele muisklikken reken je het lidgeld aan en bewaar je een duidelijk financieel overzicht. Ook betalende activiteiten worden automatisch verrekend.

module: gamification

Bevorder de interactie en betrokkenheid in je vereniging met gamification. Laat je leden het in toffe opdrachten tegen elkaar opnemen en beloon ze op de manier die jij wil, met punten en badges.

module: website

Een website voor je club of vereniging opzetten? Dat doe je via Peepl! Geen computerkennis vereist. In één klik deel je activiteiten, foto's en nieuwtjes op je eigen responsive website.
Voor computer, tablet & smartphone
Ledenbeheer van de 21ste eeuw
Dankzij Peepl is de betrokkenheid van je leden nooit zo groot geweest. Leden hebben elk een eigen profiel, gaan met elkaar in gesprek, bekijken foto's, schrijven in op activiteiten en zoveel meer.
Bovendien heb jij volledige controle over de administratie en communicatie.
Altijd en overal. Eenvoudig online.
Tarieven
vanaf € 35 per maand
bekijk alle pakketten
Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Start gemakkelijk online - geen betalingsgegevens vereist