Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Zonder verplichtingen. Geen betalingsgegevens vereist. We sturen je geen spam, beloofd!
Probeer het nu gratis arrow
Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Bedankt! Je ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere instructies.
Inschrijven voor een opleiding of webinar
We contacteren je snel om je inschrijving te bevestigen.
Inschrijving bevestigen arrow

Haal meer uit je sportclub met Peepl.

Sporters, trainers, bestuursleden, ouders... Een sportclub bestaat uit heel wat leden en sympathisanten. Hun drijfveer? Plezier maken terwijl ze het beste uit zichzelf halen. Iedere keer opnieuw. Je verstuurt hen dan ook heel wat mailtjes om hen van alles op de hoogte te houden én je ledenlijst en financiën up-to-date te houden. Je doet dit met veel passie, maar zou je er liever wat minder tijd aan spenderen? Peepl helpt je op weg.
Hadewijch Oplinus
Izegemse Dansacademie
Vroeger stuurde ik manueel e-mails, waar ik vaak tegenop zag. Met Peepl kunnen we nu heel eenvoudig een nieuwsbericht of een mailing uitsturen. Ook de communicatie op Facebook wordt automatisch geregeld door Peepl.
Patrick Gysbrecht
KFC Marke
De communicatie gebeurde vroeger via briefjes en flyers. Veel briefjes verdwenen in de tas van de kindjes en werden teruggevonden in de wasmachine. Nu kan ik op een paar minuten een e-mail sturen naar alle spelers.
Danny Geleyn
Doskom Moorslede
Peepl heeft ons geholpen om heel wat gemakkelijker te werken. Eerst en vooral om onze ledenlijst up-to-date te houden. Daarnaast zetten we de foto's eenvoudig online op onze website. We zijn heel tevreden dat we met Peepl in zee gegaan zijn.

communiceer

Met Peepl loopt alle communicatie vanaf één centraal platform. Is er een wedstrijd voor de U7, maar niet voor de U8? Of is er dit weekend geen training voor de vrouwenploeg? Dankzij Peepl stuur je nu gerichte communicatie naar de juiste groep.

Bovendien kan ook je website vanaf Peepl gemakkelijk opgezet en beheerd worden. Wedstrijden, foto's en nieuwtjes uit Peepl komen met één klik ook op de website terecht. Gebruiksvriendelijk én handig tegelijk.

organiseer

Plan trainingen, wedstrijden en activiteiten voortaan in via Peepl. Dankzij een handige tool nodig je naar wens sporters of trainers en hun familie uit, bevestigen zij al dan niet hun aanwezigheid en worden ze automatisch herinnerd wanneer jij dat wenst. Bovendien vraag je met één klik een volledige aanwezigheidslijst op. Het bespaart je een hoop moeite én tijd.

motiveer

Merk je dat de motivatie naar het einde van het seizoen vermindert? Beloon dan je sporters! Met de leuke gamification-module van Peepl laat je ze online opdrachten vervullen in ruil voor punten.

Zo krijgen ze bijvoorbeeld punten om hun profiel aan te vullen of voor het scannen van QR-codes op trainingen en wedstrijden. Handig voor jou én leuk voor hen.

beheer

Verlies je vaak het overzicht over welke sporter tot welke groep of leeftijdsklasse behoort? Dat is dankzij Peepl verleden tijd. Sporters toevoegen, bewerken of verwijderen, hen onderverdelen in (leeftijds)groepen of niveaus en hun gegevens en profiel up-to-date houden: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je weten wie zijn of haar lidgeld al heeft gestort? Behoud het overzicht in de handige financiële module van Peepl en bespaar jezelf heel wat tijd en moeite.
Benieuwd wat je allemaal
kan met Peepl?
Bekijk alle mogelijkheden
Waarom kiezen voor
Peepl?
  • Beheer je sporters, trainers en sympathisanten via één digitale tool
  • Grotere betrokkenheid met en tussen je leden
  • Meer tijd voor het opvolgen van de prestaties van je sporters
  • Eenvoudig gericht communiceren met sporters, trainers en bestuursleden
  • Verslagen van vergaderingen en foto's uploaden
  • Gemakkelijk trainingen, wedstrijden en activiteiten inplannen
  • Wedstrijden, foto's en nieuwtjes in één klik op je website plaatsen
  • Veilig, betrouwbaar en altijd en overal beschikbaar
Tarieven
vanaf € 35 per maand
bekijk alle pakketten
Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Start gemakkelijk online - geen betalingsgegevens vereist

Enkele sportverenigingen die efficiënter werken dankzij Peepl:

Peepl is er ook voor je...

Join the club
Ons platform wordt door honderden ledenorganisaties gebruikt. Je bent dus in goed gezelschap.
2015
oprichting Peepl
359
ledenorganisaties
156.054
leden