Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Zonder verplichtingen. Geen betalingsgegevens vereist. We sturen je geen spam, beloofd!
Probeer het nu gratis arrow
Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Bedankt! Je ontvangt zo dadelijk een e-mail met verdere instructies.
Inschrijven voor een opleiding of webinar
We contacteren je snel om je inschrijving te bevestigen.
Inschrijving bevestigen arrow

De ideale tool voor ledenorganisaties

Een hobbyclub, een alumnivereniging van je vroegere school, een beroepsvereniging, een team... We zijn graag samen met mensen die dezelfde interesse delen of waarmee we een raakvlak hebben. De activiteiten en het groepsgevoel zijn dan ook prioriteit nummer één. Wat daar administratief en organisatorisch bij komt kijken is vaak erg tijdsintensief. Wil je graag komaf maken met de 'reply-all' e-mails die rondgestuurd worden? Wil je de ledenlijst kunnen beheren zonder Excel-files op je computer te moeten bewaren? Peepl helpt je op weg.
Aanwezigheden verzamelen voor een vergadering was vroeger een ramp. Met de app van Peepl plaatsen de leden zich sneller op aanwezig en met de automatische herinneringse-mails zorgen we ervoor dat ook de late beslissers hun aanwezigheid doorgeven.

communiceer

Communiceren naar je volledige ledenlijst, enkel het bestuur of een bepaalde groep leden doe je gemakkelijk via Peepl. Stuur een mailtje, nodig hen uit voor een activiteit, zet foto's op de wall of stuur een sms'je met één klik op de knop.

Automatische herinneringsmails voor vergaderingen en events behoren tot de eindeloze mogelijkheden van Peepl. Je maakt één moment vrij om een activiteit in te plannen Peepl doet de rest.

organiseer

Organiseer je vaak events? Zijn er vergaderingen die niemand mag missen? Of misschien een netwerkavond? Via Peepl plan je ze gemakkelijk in en stuur je een uitnodiging naar de groep die jij wenst. Je leden bevestigen al dan niet hun aanwezigheid en met één klik vraag je de volledige aanwezigheidslijst op. Het bespaart je een hoop moeite én tijd.

motiveer

Je leden gemotiveerd houden? Dat kan via de leuke poll-module van Peepl. Betrek hen in het nemen van belangrijke beslissingen en laat ze weten dat hun mening er echt toe doet. Beloon hen voor hun inzet en mening met een verfijnd puntensysteem. Leuk voor hen, heel handig voor jou.

beheer

Met Peepl hoef je niet langer je map met papieren ledenfiches mee te sleuren. Je beheert je ledenlijst, inschrijvingen voor activiteiten en lidgelden nu vanaf één digitaal platform. Handig en overzichtelijk. Ook de leden zelf kunnen gemakkelijk en snel hun eigen gegevens up-to-date houden.
Benieuwd wat je allemaal
kan met Peepl?
Bekijk alle mogelijkheden
Waarom kiezen voor
Peepl?
  • Beheer je leden en hun gegevens via één digitale tool
  • Eenvoudig gericht communiceren met je leden
  • Gestructureerde administratie, steeds binnen handbereik
  • Gemakkelijk vergaderingen en activiteiten inplannen
  • Verslagen van activiteiten en foto's uploaden
  • Veilig, betrouwbaar en altijd en overal beschikbaar
Tarieven
vanaf € 35 per maand
bekijk alle pakketten
Probeer Peepl 30 dagen gratis!
Start gemakkelijk online - geen betalingsgegevens vereist

Enkele organisaties die efficiënter werken dankzij Peepl:

Peepl is er ook voor je...

Join the club
Ons platform wordt door honderden ledenorganisaties gebruikt. Je bent dus in goed gezelschap.
2015
oprichting Peepl
359
ledenorganisaties
156.054
leden